MIJN PROFIEL - REGISTREREN

G Data Total Protection

G Data Total Protection


Artikel code: G-Data-TotalProtection


LEVERTIJD: Levertijd is gemiddeld 2 tot 3 werkdagen.


Prijs: €49.95 (incl. 21% btw)

Bestel deze G Data Total Protection nu gelijk!

Stel uw computer veilig met deze Total Protection van G Data.

De antivirus van G Data is in 2015 weer als één van de beste uit te test gekomen en om het voor u helemaal aantrekkelijk te maken komt deze Antivirus nu voor maar €49,95 bij uw bestelde computer!

G Data heeft 3 beveiligingspakketten welke alle drie voor één jaar zijn(daarna dient u weer een nieuwe licentie aan te schaffen). Wilt u weten welke u moet hebben? Vergelijk de verschillen hieronder.G Data Antivirus

- Bij dit pakket zit een antivirus scanner, die uw computer op ingestelde momenten(tijdstippen) scant op virussen. Deze basis beveiliging zorgt ervoor dat u voor de grootste gevaren bent beveiligd.

- Naast de antivirusscanner zit er ook een Mail beschermingsprogramma die uw email account filtert van virussen en spam(Outlook bijvoorbeeld).

- Misschien wel het meest belangrijke in dit pakket is de Bank en online shopping beveiliging die uw gegevens veilig stelt voor 3rden. De meeste banken vragen om deze beveiliging zodat u kunt aantonen dat u alles heeft gedaan om uw gegevens veilig te stellen.G Data Internet Beveiliging

- Naast de bovengenoemde opties heeft dit pakket nog een paar extra’s . Naast virussen zijn er natuurlijk ook nog hackers. Mensen die proberen in te breken bij jouw computer. In dit pakket zit een FireWall. Deze FireWall blokkeert deze hackers en zorgt ervoor dat mensen niet in jouw computer kunnen inbreken.

- Kinder beveiliging voor websurfen. Heeft u kinderen die u niet wilt blootstellen aan Adult content of andere leeftijd gerelateerde pagina’s. Met dit programma kunt u instellen dat uw kinderen niet meer op deze pagina’s terecht kunnen komen.G Data Total Protection

- Het totale pakket van G-Data biedt alles wat u nodig heeft om uw computer veilig te houden van indringers, malafide software en pagina’s die u niet wilt zien. Dit pakket heeft alle opties van de G Data antivirus en G Data Internet Beveiliging met daarnaast nog een aantal extra’s.

- Maak nu nog makkelijker een back-up van alle bestanden en programma’s met de beveiligde Cloud Back Up van G Data. Dit kunt u automatisch instellen zodat u altijd uw belangrijke bestanden en programma’s terug kunt halen mocht uw systeem er mee op houden.

- Beveilig uw data op uw computer met encryptie van uw gegevens die met een wachtwoord beveiligd is. Heeft u al Windows Professional, dan is dit een overbodige optie(daar zit het namelijk standaard in). In de Home Edition/Standaard editie van Windows zit dit er niet bij!Let op: Wij raden het gebruik van beveiliging software ten strengste aan. Echter houdt er wel rekening mee dat uw beveiligingssoftware uw computer altijd een klein beetje zal vertragen.


» Accesoires overzicht » Alle software » G Data Total Protection
Betalingsproviders IDeal en PayPal

Altijd voor u de best passende betaalopties bij de hand. Een computer kopen? Wij accepteren de meeste betaalmethodes: Van iDEAL tot aan rembours betalingen.

Veilig uw producten kopen!

Alleen het beste is goed genoeg voor u! Dankzij de strenge keuring van het Webshop Keurmerk bent uervan verzekerd dat u een veilige en betrouwbare webshop bezoekt.

Aangetekende verzending van uw bestelling!

Voor slechts €4,95 verzenden wij uw bestelling met PostNL. Volg uw pakketje online met een Track and Trace code die wij u toezenden. PostNL levert op Ma. tot en met Za.

Tweakers reviews van ComputerInkopen.nl

U staat als klant altijd centraal bij ComputerInkopen.nl. Wij horen daarom graag de mening over onze service en product. Bekijk de mening van onze andere klanten op Tweakers.net