MIJN PROFIEL - REGISTREREN

Product overzicht
Zakelijke PC voorbeeld

Zakelijke PC's / computers

Alle computers die u hieronder vindt zijn geschikt voor

Geschikt voor: administratie media Geschikt voor: email Geschikt voor: internet Geschikt voor: Office gebruik Geschikt voor: muziek beluisteren Geschikt voor: video bewerking Geschikt voor: film kijken Geschikt voor: foto bewerking
Slide background

Geniet van de Intel Haswell technologie

Ga voor stabieler, sneller en lagere kosten en kies een computer voorzien van Intel Haswell processor.

VOORDELEN
Deze processors hebben betere performance, 2 x zo goede graphics en een lager verbruik als zijn voorganger! En dat voor de zelfde prijs!


SORTEER OP :


Klik hier voor ons contact formulier
Je bekijkt 8 producten per pagina vorigevolgende
Betalingsproviders IDeal en PayPal

Altijd voor u de best passende betaalopties bij de hand. Een computer kopen? Wij accepteren de meeste betaalmethodes: Van iDEAL tot aan rembours betalingen.

Veilig uw producten kopen!

Alleen het beste is goed genoeg voor u! Dankzij de strenge keuring van het Webshop Keurmerk bent uervan verzekerd dat u een veilige en betrouwbare webshop bezoekt.

Aangetekende verzending van uw bestelling!

Voor slechts €4,95 verzenden wij uw bestelling met PostNL. Volg uw pakketje online met een Track and Trace code die wij u toezenden. PostNL levert op Ma. tot en met Za.

Tweakers reviews van ComputerInkopen.nl

U staat als klant altijd centraal bij ComputerInkopen.nl. Wij horen daarom graag de mening over onze service en product. Bekijk de mening van onze andere klanten op Tweakers.net