MIJN PROFIEL - REGISTREREN
Disclaimer

Website gegevens
ComputerInkopen.nl doet er alles aan om de informatie die zij aanbiedt op deze site zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn, maar geeft geen garanties t.a.v. de juistheid van de verstrekte informatie.

Rechten omtrent informatie website
Bezoekers en/of gebruikers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de op de site aangeboden informatie. Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen. De getoonde afbeeldingen zijn louter ter illustratie.

Copyright 2015
De intellectuele eigendomsrechten op alle op de website aanwezige informatie zijn voorbehouden aan ComputerInkopen.nl. Het is niet toegestaan om informatie afkomstig van de website van ComputerInkopen.nl zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook.

Website links
Deze website kan links bevatten naar niet ComputerInkopen.nl websites. ComputerInkopen.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze websites of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een aan deze site verbonden internetsite.

Verzonden emails
Door ComputerInkopen.nl per e-mail verzonden informatie is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is niet toegestaan. ComputerInkopen.nl staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van verzonden e-mails of voor tijdige ontvangst ervan. Aan de u toegezonden informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Wij waren op televisie!
Betalingsproviders IDeal en PayPal

Altijd voor u de best passende betaalopties bij de hand. Een computer kopen? Wij accepteren de meeste betaalmethodes: Van iDEAL tot aan rembours betalingen.

Veilig uw producten kopen!

Alleen het beste is goed genoeg voor u! Dankzij de strenge keuring van het Webshop Keurmerk bent uervan verzekerd dat u een veilige en betrouwbare webshop bezoekt.

Aangetekende verzending van uw bestelling!

Voor slechts €4,95 verzenden wij uw bestelling met PostNL. Volg uw pakketje online met een Track and Trace code die wij u toezenden. PostNL levert op Ma. tot en met Za.

Tweakers reviews van ComputerInkopen.nl

U staat als klant altijd centraal bij ComputerInkopen.nl. Wij horen daarom graag de mening over onze service en product. Bekijk de mening van onze andere klanten op Tweakers.net