MIJN PROFIEL - REGISTREREN
Het verhaal achter de online computer winkel van NL!

Computer Kopen? ComputerInkopen.nl!

Oprichtdatum: 1 Januari 2013
Begin 2013 zijn wij gestart met deze sprankelende onderneming gefocust op het aanbieden van computers en computer accessoires. De kracht van ComputerInkopen.nl zit hem in de scherp gehanteerde prijzen en het persoonlijke advies wat we u aanbieden. Doormiddel van meerdere contact kanalen(telefoon, e-mail en chat) maken wij het voor u erg gemakkelijk om al uw vragen aan ons te stellen. Zo krijg u een goed advies en weten wij zeker dat uw uitgezochte PC precies bij u past.

Computer kopen?
Bent u binnenkort van plan om een computer te kopen? Dan zit u bij ons goed! Met onze webwinkel ComputerInkopen.nl leveren wij computers tegen een scherp tarief. Of u nou opzoek bent naar een huiskamer PC, een computer voor zaak of een goedkope game computer. Wij hebben het!

Wat heb ik nodig en waar kan ik het vinden?
Veel van onze klanten die opzoek zijn naar een nieuwe computer weten niet precies waar ze naar op zoek zijn. Wij proberen het voor u zo gemakkelijk mogelijk te houden. Bij al onze computers vindt u een korte intro waar ze voor gemaakt zijn. Zo ziet u in één opslag of de PC bij u past!Gekochte computer in de assemblage


Ons assortiment Computers

# Budget computers / Huiskamer computers, dit zijn de computers voor alledaags gebruik. Hier vindt u hele goedkope computers voor de gene die de computer alleen gebruikt voor internet en de wat duurdere modellen voor wie net even wat meer met de computer doet. Zo’n soort computer kopen? Klik dan hier!

# Zakelijke computers, de naam zegt het al. Alle computers die bedoelt zijn voor zakelijk gebruik. Dit kan zijn: computers voor boekhouders of klant contact, maar we bieden ook zee zware grafische workstations(tekencomputers) aan. Op zoek naar een stabiele PC voor op de zaak? Klik dan hier!

# Game Computers, deze computers zijn gemaakt om naast de bovenstaande taken ook nog te kunnen gamen. Al deze computers bevatten namelijk een krachtige videokaart die in balans staat met de rest van het systeem. Bent u opzoek naar een goedkope game PC? Klik dan hier!

# Multimedia computers, Multimedia computers zijn ideaal te gebruiken als home cinema set of om uw TV om te toveren tot Smart TV. Door de speciale behuizingen die klein en modern zijn passen ze makkelijk bij de huidige inrichting van uw woonkamer. Bent u opzoek naar een computer voor aan uw TV? Klik dan hier!

Wij waren op televisie!
U kunt bij ons terecht voor

- Verkoop nieuwe computersystemen
Wij verkopen computers(geen laptops) aan particulieren, ondernemers en onderwijsinstellingen. Bent u op zoeknaar meer dan één computer? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

- Upgraden van uw huidige systeem
Vaak is een upgrade vele malen goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe PC. Heeft u uw huidige computer bij ons gekocht en bent u toe aan een upgrade? Neem contant met ons voor de mogelijkheden.

- Onderhoud / opschonen systemen (€30,00 per uur)
Wordt uw aangekochte computer na verloop van tijd traag? Of heeft u last van een vervelende virus? Laat ons er naar kijken en wij verschonen uw hele computer zodat u er weer een tegen aan kan.

- Windows installatie + drivers (€35,00)
Mocht het opschonen van de PC niet het gewenste effect opleveren dan kunt u er ook voor kiezen om een schone installatie te laten uitvoeren. Wij installeren dan opnieuw Windows op uw computer en u kunt weer fris van start!

Onze veel gestelde vragen
Veel gestelde vragen bij ComputerInkopen.nl

Hoe zijn de prijzen op de website opgebouwd?

Alle prijzen op onze website zijn inclusief BTW. Alle computers worden geassambleerd en geinstalleerd geleverd. De kracht van ComputerInkopen.nl is onze eerlijke prijs. Door het slim aanpakken van onze marketing strategie, een ideale verkooplocatie en het efficiënt omgaan met personeelskosten kunnen wij u de beste prijs van Nederland garanderen.


 

Wordt er standaard Windows bij de computers geleverd?

Wij geven klanten zelf de kans om een besturingssysteem uit te kiezen, daarom leveren wij op de computers niet standaard met een Windows licentie. Omdat wij iedere computer van te voren testen, installeren wij gratis op elke computer een proef versie van Windows 7 Home Premium(64 Bit).


 

Ik heb een bestelling afgerond en betaald. Hoe gaat het nu verder?

Aan de hand van onze voorraden wordt gelijk gestart met het samenstellen van uw computer. Indien er onderdelen niet op voorraad zijn bestellen wij deze bij onze leveranciers en ontvangen wij enkele dagen later. Na het assembleren van uw systeem wordt die eerst uitvoerig getest, we laten namelijk niks aan toeval over. Heeft u voor verzending gekozen? Dan is dit het moment dat wij u een Track en Trace code toe sturen. Als u ervoor heeft gekozen om de bestelling op te halen dan plannen wij zo snel mogelijk met u een afspraak in.


 

Hoe kan ik VVV Bonnen inleveren?

Helaas is het technisch nog niet mogelijk om VVV-bonnen online te accepteren. U kan bij ons op twee manieren VVV bonnen inleveren:

1. Vooraf aan uw bestelling; u stuurt ons de VVV-bonnen met daarbij uw NAW gegevens en uw e-mail adres. Vervolgens krijgt u een kortingscoupon gelijk aan het bedrag van de VVV bonnen die u op onze webshop kunt gebruiken.

2. Achteraf na uw bestelling; u stuurt ons de VVV-bonnen met daarbij uw NAW gegevens en uw e-mail adres en rekening nummer. U krijgt het gehele bedrag aan VVV-bonnen binnen 30 dagen op uw rekening gestort.

Wilt u VVV-bonnen inleveren? Neem dan eerst contact met ons op voor verdere informatie.


 

Hoe zit het met de verzendkosten?

Onze verzendkosten zijn niet standaard bij de prijs inbegrepen, de verzendkosten zijn opgebouwd uit verpakkingskosten en het PostNL-tarief. Wij rekenen binnen Nederland 4,95 euro en buiten Nederland 14,95 euro. Een aangetekende en verzekerde zending is hierbij inbegrepen. U kunt ook eventueel uw pakketje ophalen bij onze vestiging op afspraak.


 

Ik wil graag bestellen, welke betaalmogelijkheden heb ik?

Op dit moment kunt u betalen op de volgende manier: Via iDEAL, Mister Cash(België), Sofort Banking(Duitsland), PayPal, Creditcard, Bitcoins, Bankoverschrijving, contact of pin bij afhalen of via rembours. Voor rembours worden extra transactie kosten gerekend.


 

Wat is de verwerkingstijd bij bankoverschrijving

Als u bij uw bestelling kiest voor bankoverschrijving, houd dan rekening met een overboektijd van 1 tot 3 werkdagen. Zodra uw betaling is ontvangen ontvangt u hiervan een bericht per e-mail.


 

Mijn product blijkt beschadigd, wat nu?

Alle computers hebben 2 jaar garantie, mocht er dus een storing optreden dan verzoeken wij u direct contact met ons op te nemen. Wij staan 6 dagen in de week voor u klaar. Wij verlenen gratis advies of hulp of afstand, ook met algemene vragen.

Mocht uw product beschadigd zijn bij aankomst neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via telefoon of e-mail, wij zenden u dan een mail met retour formulier. Met behulp het formulier kunt u de zending retourneren. Na ontvangst van uw retourzending zullen wij u een nieuw product of het gerepareerde product doen toekomen.

Wij maken u er op attent dat rechten op de garantie kunnen worden verspeeld wanneer u zelf veranderingen aanbrengt op de geleverde producten, zonder overleg. Dit is inclusief het overclocken of veranderen van voltages op onderdelen, of het zelf vervangen, veranderen of zelf reparatie van onderdelen in het systeem.


 

Hoe zit het met de respijt periode?

Bij ComputerInkopen.nl kunt u een artikel binnen viertien dagen ruilen of retourneren. Voorwaarde is wel dat het product compleet en onbeschadigd is. Retourzendingen die hier niet aan voldoen zijn uitgesloten van retourname.

Indien aan deze voorwaarde voldaan is krijgt u het volledige bedrag uiterlijk binnen 14 dagen retour.

Uitzonderingen(zie ook algemene voorwaarden)
De volgende artikelen zijn uitgesloten van retournering of restitutie:
- Geopende Licentiegebonden producten;
- Maatwerk producten
- Artikelen die beschadigd of incompleet zijn als gevolg van gebruik.


 

Uitleg herroepingsrecht

Tijdens de bedenktijd heeft u als consument het recht om de zaak te beoordelen en te proberen zoals u dat normaal gesproken ook in de winkel zou mogen. Dat betekent in het algemeen dat hij het geleverde product ook zal mogen uitpakken en zo nodig mag inschakelen en gebruiken zoals u dat in de winkel ook zou mogen. Zolang u als klant echter nog niet besloten heeft het product te houden, mag u het product weliswaar proberen, echter NIET gebruiken waardoor eventueel gebruikersschade kan ontstaan.


 

Heeft u een opmerking of klacht?

Wij horen graag al uw verbeter punten, opmerkingen of klachten. Dit kunt u laten weten via een beoordeling op Tweakers of op onze website. Echter u kunt kunt ons ook een e-mail sturen naar , wij proberen in dat geval uw klacht of opmerking binnen 2 werkdagen te behandelen.

Een klacht over een product, dienst of de service van computer-bestel kan eveneens worden ingediend via een klachtenformulier van de website van de Stichting Webshop Keurmerk www.keurmerk.info. De klacht wordt dan zowel naar de betreffende ondernemer als naar de Stichting Webshop Keurmerk gestuurd. Indien de klacht niet in onderling overleg kan worden opgelost ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.

Betalingsproviders IDeal en PayPal

Altijd voor u de best passende betaalopties bij de hand. Een computer kopen? Wij accepteren de meeste betaalmethodes: Van iDEAL tot aan rembours betalingen.

Veilig uw producten kopen!

Alleen het beste is goed genoeg voor u! Dankzij de strenge keuring van het Webshop Keurmerk bent uervan verzekerd dat u een veilige en betrouwbare webshop bezoekt.

Aangetekende verzending van uw bestelling!

Voor slechts €4,95 verzenden wij uw bestelling met PostNL. Volg uw pakketje online met een Track and Trace code die wij u toezenden. PostNL levert op Ma. tot en met Za.

Tweakers reviews van ComputerInkopen.nl

U staat als klant altijd centraal bij ComputerInkopen.nl. Wij horen daarom graag de mening over onze service en product. Bekijk de mening van onze andere klanten op Tweakers.net